skturemall.com är angelägen om att leverera en exceptionell kundupplevelse. Vi uppmuntrar dig att kontakta oss om du har frågor eller funderingar innan du gör din beställning.

Leverans

För alla beställningar varierar bearbetnings- och verifieringstiden från 1 till 3 arbetsdagar innan en beställning skickas. Ytterligare tid kan krävas under kampanjperioder och helgdagar. Du kommer att få ett e-postmeddelande med spårningsinformation när din beställning har skickats. Din tillfredsställelse är vad vi strävar efter.

Tänk på att vi inte kan göra några ändringar av leveransadressen när en beställning har skickats.

Returner

Vi tar gärna emot din retur för återbetalning inom 30 dagar från leveransdatumet. Vi erbjuder inga byten för närvarande och vi täcker inte heller kostnaden för returfrakt.

Returnerade varor måste vara i nyskick. Vi tar inte emot returer om det finns bevis på att ditt köp har använts utomhus. Prova sneakers på en matta för att säkerställa passformen. Original skokartong/förpackning och alla tillbehör måste returneras med ditt köp. Om en vara innehåller en säkerhetsetikett får den inte klippas eller manipuleras på något sätt för att vara berättigad till retur.

Var god packa sneakers, skokartong och alla tillbehör i originalförpackningen. Returer utan original skokartong, användning av skokartong som fraktkartong eller saknade tillbehör accepteras inte.

Alla varor som köps under en kampanjperiod är slutförsäljning.

Returförfrågningar måste skickas inom 3 dagar från leveransdatumet och varorna måste skickas tillbaka inom 7 dagar efter en godkänd begäran. Föremål som inte uppfyller kraven eller som skickas utanför detta fönster kan avvisas och kan skickas tillbaka till dig.

Återbetalningar

För återbetalningen använder vi samma betalningsmetod som du använde i den ursprungliga transaktionen, om du inte uttrycker något annat. Vi kommer att hålla inne återbetalningen tills vi har fått tillbaka de returnerade varorna eller tills du har visat att du har returnerat varorna, beroende på vilket som inträffar först.

Ingen återbetalning i händelse av skadade produkter eller de där den saknade originalförpackningen kommer att accepteras. Om kunden inte lämpar sig för att betala fraktavgifterna, kommer inte att fortsätta med återbetalning. Återbetalningen kommer att göras enligt samma formulär som användes för köpet och kommer vanligtvis att göras inom en period av 14 dagar.

Kontakta oss

Vårt kundtjänstteam finns här för dig 7 dagar i veckan. Vi försöker svara på alla kundförfrågningar inom 24 timmar.

E-post: service@hxecltd.com

 • flight
  snabb leverans
 • card_giftcard
  speciell present
 • credit_card
  Enkel betalning
 • access_time
  30 dagars retur