Vanliga frågor

Senast uppdaterad den 1 april 2022
Du kan klicka på varorna som intresserar dig, välj sedan valuta, fyll i den mängd du vill ha. Klicka sedan på "lägg till i varukorg". Det har funnits ditt ordernummer. Fyll sedan i dina detaljerade uppgifter: E-post, efternamn, förnamn, land, adress, telefonnummer och postnummer. Och välj din betalning: Visa eller MasterCard, sedan "checka ut" för att betala den. Glöm inte att förvara beställningsinformationen på ett säkert ställe ifall du kan behöva kontrollera din beställningsstatus.
Om du glömmer lösenordet som låter dig logga in klickar du på "Mitt konto", som finns längst upp på startsidan, till höger, och klickar sedan på "Glömt lösenord?". En ny kommer automatiskt att skickas till din e-postadress.
skturemall.com tror på att tillhandahålla en säker och säker shoppingupplevelse för alla kunder med stränga och effektiva säkerhetsåtgärder på vår webbplats. Det är vår policy att inte sälja eller på annat sätt utbyta privat information, såsom ditt namn, kreditkortsnummer eller adress till tredje part.
Vår kundtjänst finns här för dig 7 dagar i veckan! Skicka oss gärna ett e-postmeddelande på service@hxecltd.com, eller skicka oss en anteckning via vår Kontakta oss-sida.
Beställningar kan ta upp till 3 dagar att behandla innan de skickas. Ytterligare tid kan krävas under kampanjperioder och helgdagar. Vi skickar beställningar måndag till lördag.
Du kan kontrollera statusen för din beställning när som helst genom att gå direkt till länkarna som tillhandahålls av vår kundtjänst via e-post. Vi skickar spårningsnumret till dig via e-post. Observera att transportörens webbplats kanske inte uppdaterar register och paketstatus i tid.
När en beställning väl har skickats kan vi inte göra några ändringar i leveransadressen. Om din beställning inte har skickats, vänligen kontakta vår kundtjänst så kommer de att göra sitt bästa för att tillmötesgå begäran.
I händelse av att en begäran om avbokning tas emot kommer vi att göra vårt bästa för att tillgodose det, men i vissa fall är avbokning inte möjlig. Kontakta kundtjänst omedelbart med din förfrågan.
Om du vill ansöka om en retur måste du kontakta kundtjänst på service@hxecltd.com och informeras om anledningen till returen. Alla varor som skickas tillbaka till oss måste vara kompletta i originalskick med alla etiketter och etiketter: oanvända, ej slitna, ändrade eller tvättade etc. Observera att vi endast accepterar produkter i originalskick, och vi kan inte behandla några produkter som är returnerade utan vår förkunskap.
 • flight
  snabb leverans
 • card_giftcard
  speciell present
 • credit_card
  Enkel betalning
 • access_time
  30 dagars retur