Spåra din beställning

Vi försöker få alla våra beställningar skickade på beställningsdagen. Men detta kanske inte alltid är möjligt av följande skäl:

Kontroller av kreditkort - Ibland kan vi behöva göra ytterligare kontroller på ditt kreditkort, vilket kan försena din beställning. Detta kan leda till att en beställning försenas med upp till 36 timmar. Om detta inträffar kommer vi att informera dig via e-post.

Ifall en viss produkt är efterfrågad måste vi beställa om från våra leverantörer. Detta kan leda till att en beställning försenas med upp till 72 timmar.

Beställningar med olika lagertillgänglighet Om du har valt flera varor med olika tillgänglighetstider så skickar vi din beställning när alla varor är klara.


Spårningsinformation:

Du kommer att få ett e-postmeddelande från oss när din beställning har lämnat lagret. Klicka på länken försändelsenummer/paketnummer/kontonummer för att spåra din beställning. Du kommer att tas till transportörens webbplats där du kan spåra din beställning.

Om du inte är helt nöjd eller om det finns en avvikelse med din beställning, spara all dokumentation och förpackning och kontakta oss genom att skicka ett e-postmeddelande eller klicka på Online Support för hjälp.

 • flight
  snabb leverans
 • card_giftcard
  speciell present
 • credit_card
  Enkel betalning
 • access_time
  30 dagars retur